Er zijn maar weinig Nederlandstalige websites die over 3d printen gaan en om deze reden is ook 3dPrinterKopenTips.nl ontstaan. Aangezien jij alle informatie wil lezen op het gebied van 3d printers is het belangrijk om ook de andere websites, die gerelateerd zijn aan 3d printen, te kennen. Ondanks het feit dat 3dPrinterKopenTips.nl voorziet in (bijna) alle informatie over 3d printers, zijn er nog een aantal andere Nederlandstalige websites die dit ook doen.

Wij van 3dPrinterKopenTips.nl hebben dus ons best gedaan om de best mogelijke Nederlandstalige websites te vinden die gerelateerd zijn aan 3d printen.

Make Your Print

Een website die gerelateerd is aan 3d printers en zich voornamelijk richt op de nieuwtjes. Zo worden er korte artikeltjes geschreven over verschillende aspecten en de gevolgen van 3d printen in verschillende sectoren (architectuur, food, life-sciences en mode). Het is dus zeker even aan te raden om Make Your Print te bezoeken.

Ground3d

Ground3d is een van de top websites als het gaat om 3d printen. Zij lopen nu al een tijdje mee en dit is ook wel te zien aan de informatie die ze gratis weggeven op hun website. Niet alleen opereert Ground3d via een website, maar ze zijn ook vaak te bezichtigen op lezingen, meet-ups en demonstraties. Ook zijn ze gespecialiseerd in het geven van advies voor zowel ervaren als beginnende ondernemers die gebruik willen gaan maken van 3d printen.

3DPRINTERSTORE.NL

Op deze website is zeker niet net zoveel informatie te vinden als voorgaande websites maar dit komt vanwege het feit dat zij zich meer richten op de verkoop van 3d printers. Wij vinden deze website super gemakkelijk en zeer gebruikersvriendelijk, zeker voor diegene die nog wat minder verstand hebben van 3d printen maar wel een 3d printer aan willen schaffen. Er is namelijk een makkelijke keuzehulp die voor jou de ideale 3d printer selecteert. Het aanbod is misschien niet zo groot als andere webshops, maar niet alleen de keuzehulp maar ook de klantenservice werkt prima!

Cnczone.nl (forum)

Heb jij een vraag over 3d printen en kun je het antwoord op internet niet duidelijk vinden? Dan is misschien een forum voor jou de beste oplossing. Hier worden al tal val vragen gesteld en antwoorden gegeven en mocht jou vraag hier niet bijstaan, dan stel je hem toch gewoon. Dat is de kracht van ieder forum dat je vaak snel en direct antwoord krijgt op jou vraag. Overigens zitten er bij cnczone.nl een hoop experts op het gebied van 3d printen, dus het is zeker een kijkje waard.

Wikipedia

Natuurlijk is Wikipedia vaak de start van elke zoektocht en ook bij 3d printers zal dit het geval zijn. Hier staat kort maar krachtig een uitleg over een 3d printer en zeker voor de beginneling een kijkje waard. Wil je meer gevorderde informatie lezen dan kan je beter terecht op andere websites, maar zie Wikipedia als ‘basic’ info.

Smart3Dprint

Smart3Dprint is een Nederlandse webwinkel voor 3D printers en accessoires. Zij bieden 3D printers, filamenten, sieraden en designs aan voor scherpe prijzen. Niet alleen verkopen ze producten maar er wordt ook informatie verschaft op het gebied van ontwikkelingen binnen de 3D print markt. Smart3Dprint houd zich ook bezig met duurzaamheid zoals het opwekken van zonne-energie, het lokaal produceren van producten en het aanbieden van hoogwaardige PLA filamenten dat biologisch afbreekbaar is.

Overige websites

Mocht jij nog een goede website weten over 3d printen, laat het ons dan weten doormiddel van een reactie hieronder! Wij zullen hem dan zo snel mogelijk checken en kijken of hij in dit lijstje erbij past.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *